Een schone houtenvloer!

Houtenvloer opknappen zonder te hoeven schuren!

JA, in heel veel gevallen is het mogelijk om je houtenvloer te renoveren en in goede staat te brengen zonder te hoeven schuren! Deze de nieuwe techniek van behandelen, hebben wij de mogelijkheid om je houtenvloer oppervlak te reinigen, schoonmaken, of opfrissen. Zo zal de houtenvloer er na een intensieve reinigings-behandeling er weer hersteld en verfrissend uitzien!

Wanneer is de intensief reiniging met een Power scrubber mogelijk!

Je houtenvloer is al 1 of 2 keer geschuurd, is een 3e keer wel raadzaam of nog mogelijk! Als u een lamelparket of parketvloer heeft, dan  is de kans zeer groot dat schuren van je houtenvoer geen optie meer is! Wij kunnen dit voor dit vakkundig thuis bij  u beoordelen, en alle mogelijke optie aanbieden waarbij de houtenvloer NIET geschuurd hoeft te worden.

 

https://www.youtube.com/watch?v=nGckOAijFGo

 

Kan mijn verouderde bezaagde of geborstelde houtenvloer nog opgeknapt worden!

Een intensief reiniging met de Karcher/Bona Power Scrubber is bij uitstek geschikt voor verouderde houtenvloeren.  Het is de uitkomst voor alle speciale houtbewerkingen zoals fijn bezaagd of geborsteld ook zeker getrommelde en verouderde houtenvloeren! Waarom het zo geschikt is komt door dat het uiterlijk en de oppervlakte van uw houtenvloer of lamelparket niet geschuurd wordt. De borstelwals die het vuil met water losmaken bewegen me met de contouren en vormen van uw vloer meegaan.

 

Welk resultaat u mag verwachten van een intensieve schoonmaak reiniging van je houtenvloer!

Het resultaat van een intensieve schoonmaak reiniging met een Karcher/Bona Power Scrubber zal u verbazen. Werkelijk wordt het vuil uit en van de houtenvloer verwijderd, op een zeer vriendelijke manier zodat er geen schade aan de kostbare houtenvloer zal ontstaan! Geen verandering in het uiterlijk oppervlak, veroudering van een vloer blijven volledig in tact wat ook geld voor een bezaagd of geborstelde oppervlak. Dit komt door de instelbaarheid en aanpasbaarheid van de borstelwalsen! Vuil wordt door de deep cleaning solution losgeweekt en weg geborsteld terwijl het vuilwater-afzuigsysteem het losgemaakte vuil opzuigt!  Het eindresultaat zal een schone vloer zijn, welke wij weer kunnen behandelen met parketlak, hardwaxolie of vloerolie!

Voor welke beschermende houtafwerking kan de Karcher Power Scrubber gebruikt worden!

Een intensieve schoonmaak reiniging kan gedaan worden op gelakte houtenvloeren, maar toch ook zeker voor lamelparket en houtenvloeren die behandeld zijn met hardwaxolie of vloerolie! Deze intensieve reiniging in door ons natuurlijk niet alleen te gebruiken bij u thuis, maar werkt voor uw Houtenvloer in restaurants of openbare gelegenheid zeer snel en effectief! Het beperkt zich niet alleen maar tot houtenvloeren, ook uw marmoleum of plavuizen worden gegarandeerd schoon met de Karcher/Bona Power Scubber.

We willen toch allemaal een schone vloer!