Rigostep Skylt Titanium een oersterke parketlak!

Wat voor parketlak is de skylt titanium?

een watergedragen 2-componenten mat PU parketlak die  niet zichtbaar op houtenvloeren, echt en geheel glansvrij. Skylt Titanium ultra-matte is een allround te gebruiken verzegeling voor houtenvloeren die in slechts twee lagen aangebracht wordt! 

Welke resultaten zult u krijgen met Rigostep Skylt parketlak?

De ondergrond zal natuurlijke ogen alsof de vloer niet behandeld is, maar in werkelijkheid is je houtenvloer extreem beschermt en zeer slijt en krasvast! Ook wanneer u het gebruikt op houtenvloeren die gelegd zijn met vloerverwarming.

Skylt Titanium van Rigostep is verkrijgbaar in 1 liter fles of 4 liter can met het 2e component (verharder)!

Welke voordeel heeft de Titanium skylt?

Skylt titanium zorgt voor een sterk kras- en slijtvaste lak laag, die goed bestand is tegen glansstrepen en rubberstrepen. Kan direct worden aangebracht op eiken, maar is ook zeer geschikt voor donkere houtsoorten en kunststof vloeren zoals linolieum.

  • behoudt de onbehandelde mat uitstraling ”NATURAL LOOK”
  • Verdiept de kleur van houtenvloeren en andere donkere ondergronden
  • Onzichtbaar niet glimmende, lijkt onbehandeld zonder glans (getoond mat)
  • Geschikt voor o.a. alle houtenvloer soorten; parketvloeren, plankenvloeren,  bamboe en kunststof vloeren zoals linoleum
  • Zeer hoge slijt- en krasvastheid

De verwerking en het verbruik van Rigostep skylt

Circa 12 m2 per liter per laag, afhankelijk van de ondergrond. Op kaal hout de eerste laag wat voller aanbrengen (circa 8 m2 per liter). Meestal zijn twee lagen voldoende maar een eerste voorbehandeling met een Rigostep Kambala primer (grondlak) achten wij wel raadzaam voor Kambala, Afazelia en Basralocus!

 

Onze ervaring met Rigostep Skylt Titanium 2k pu parketlak!

De zeer matte Skylt Titanium parketlak heeft een goed vullend vermogen. Het is prettig om te verwerken als je werkt met een lak-emmer, het gebruik van een brede lakroller voor watergedragen parketlak zorgt ervoor dat je de Skylt Titanium snel en met een goede laagdikte kunt aanbrengen en oprollen zonder dat je bang hoeft te zijn voor aanzetten in de laklaag! Kantjes en hoekjes hebben we met kwast rijk aangebracht, en geven daar door ook geen verschil in de overgang. De droog tijd van de Skylt Titanium is ca 5 tot 6 uur per laklaag. En de parketlak kan na ca 8 uur opgeschuurd worden voor een gladder resultaat. Elke keer dat wij de Skylt Titanium hebben gebruikt, was het weer een prachtige niet glimmende houtenvloer zonder aanzet!

Tips die wij u kunnen geven voor u de Skylt Titanium gaat verwerken!

Zorg dat de onbehandelde houtenvloer fijn geschuurd (korrel 120) en polijst deze na met korrel 180 (met woodboy poetsmachine), zo voorkom je het opwerken van houtvezels bij het oprollen van de skylt titanium parketlak!